Curly cut sanne brandi

Curly cut · Krølle klip

Få en flot klipning af dine naturlige krøller med et curly cut

Krølle klip nordjylland

Med et curly cut også kaldet krølle klip får du det bedste ud af dine naturlige krøller, og de kommer til at shine og se flotte og fyldige ud. 

Sammen med curly cut / krølle klip, anvender jeg curly girl styling til krøllet hår, det er en metode som gør håret mere levende med naturlige produkter.

 

Krølleklip nordjylland
krølle klipning nordjylland
Curly cut hos frisør Sanne Brandi

Har du brug for hjælp til at komme igang med curly girl metoden eller få klippet dine krøller med en curly cut også kaldet krølle klip, så kan du booke en tid hos mig i salonen i Hjallerup, lige nord for Aalborg i Nordjylland.

Curly cut er inkl. vask og styling af dit hår. Krøller fortjener de bedste betingelser for at se levende ud. Jeg guider dig til at få det bedste ud af dine krøller.

Jeg klipper altid krøller i tørt hår. For at du kan få det bedst mulige resultat, er det vigtigt at du kommer med løst hår uden elastikker og med mindst muligt produkt i håret.

Efter klip vil jeg vaske håret i Low-poo shampoo/conditioner style i curly girl godkendte produkter, og derefter tjekker jeg klipningen efter.
Du vil samtidig få vejledning til metoden og produkt vejledning til netop dit hår.

Du kan med fordel booke en "hair clean" behandling, hvis du trænger til at få renset dit hår fri for skidt og snavs, silikoner, kalk, metal ophobninger osv. som udtørre dit hår.

Trænger dit hår til ekstra pleje og styrke kan jeg anbefale at booke en kurbehandling.

Krølle klipning Nordjylland Curly cut hos frisør Sanne Brandi Curly cut hos frisør Sanne Brandi
Krølleklip nordjylland
krølle klipning nordjylland