Produkter fra Hårologi

Hårologi er en svensk produceret hårplejeserie, som kan tilpasses specielt til dig ved hjælp af en hårtest. Hårologi er for dig der ønsker et produkt med højeste kvalitet, uden at belaste miljøet og vil undgå unødige tilsætningsstoffer.

Hvorfor vælge Hårologi?

Dit hår er dybt personligt. Faktisk lige så personligt og individuelt som dit fingeraftryk. Jeg kan ved hjælp af en hårtest og analyse, skræddersy Hårologi's produkter, så de er tilpasset præcis det dit hår og din hovedbund har behov for.Dit hår er dybt personligt. Faktisk lige så personligt og individuelt som dit fingeraftryk. Jeg kan ved hjælp af en hårtest og analyse, skræddersy

Hårologi's produkter, så de er tilpasset præcis det dit hår og din hovedbund har behov for.
Dit hår er dybt personligt. Faktisk lige så personligt og individuelt som dit fingeraftryk. Jeg kan ved hjælp af en hårtest og analyse, skræddersy Hårologi's produkter, så de er tilpasset præcis det dit hår og din hovedbund har behov for.

Vidste du at...

Hårologis refil poser er med en “bedst før” dato. Poserne indeholder et tilsætningsstof, som efter 18 måneder bliver aktiveret og begynder at nedbryde sig selv. Takket være denne tilføjelse, er posen brudt ned til kun vand, kuldioxid og biomasse på mindre end 5 år. 

Refill - fyld din shampoo op igen og spar penge!

Når du genkøber et HÅROLOGI produkt er det muligt at vælge refill på de fleste shampoo og hårkure. På denne måde spare du penge og skåner miljøet.
 

Køb Refill her!

Hårologi tænker på dig og miljøet!

Hårologi er miljøvenlige produkter med ECO-certificeret råvarer. Ingredienserne i hvert produkt er udelukkende valgt for at opnå den bedste effekt på dit hår og hovedbund. 

Køb produkterne her!

Hårtest og analyse - få de rigtige produkter

Kontakt mig og hør nærmere om analyse af dit hår.


 

Book en tid her!